Col·labora en el meu proper disc!!

Salutacions de nou!!

Aquest 2016 ja heu vist que he arrencat amb molta força i amb moltes ganes de GRAVAR UN NOU DISC, ja que tinc moltes cançons a punt! Per això aquest estiu esitc buscant concerts i mirant de recollir fons (això tant de moda avui en dia) per poder gravar, i clar, necessito la vostra col·laboració!

No es tracta de comprar un disc que sortirà d’aquí un any si tot va bé, si no de comprar ELS DISCOS QUE JA HE FET!! Com el darrer “Un pas ferm”, que podeu adquirir per 10 euros, enviant-me la vostra adreça postal a narcisperich@gmail.com, us donaré un núm. de compte per fer l’ingrés i rebreu el disc a casa! També podeu preguntar per altres discos més antics, i us garanteixo descomptes generosos en packs de cds! (Consulteu l’apartat Discografia). Compreu i/o regaleu el disc!

Una altra manera de col·laborar és a través de la pàgina https://narcisperich.bandcamp.com/, on us podeu descarregar les dues últimes cançons inèdites “Ets Alella” i “Un got de vi d’Alella” a partir d’1 euro (més la voluntat, si voleu). I altres cançons que aviat penjaré individualment. S’accepten donatius! :)

I finalment també teniu les samarretes de “Narcís Perich i la Caravana de la Bona Sort!” que veureu a la foto de sota, també per 10 euros!

Espero al setembre poder entrar a l’estudi! Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154207459358886&l=aca0fc9edf

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>