Nou videoclip i nou any!!

Salutacions de nou!!

La última entrada del passat estiu la titulava “Tornant a la càrrega” i aquest 2016 serà l’any de tornar a l’acció després d’uns últims anys amb pocs concerts i poca activitat. Les ganes hi són i em sento com si tornés a començar! Aquest 2016 serà l’any!

Per començar, us presento un NOU VIDEOCLIP! És de la cançó L’Últim Ball, que apareixia al meu darrer disc Un pas ferm de 2013. El clip el va dirigir en Christian Guiriguet, que ja va dirigir el meu darrer, i el vam rodar el passat 27 de desembre a la porta de casa meva!

Espero que us agradi!! I que aquest 2016 estiguem més en contacte!! Gràcies!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>