“Ets Alella”

“Ets Alella” és la última cançó que he presentat després de l’edició del meu darrer disc “Un pas ferm” del 2013. Es tracta d’un encàrreg, una cançó dedicada al meu poble.

L’estiu passat l’alcalde d’Alella em va demanar una cançó per Alella per poder fer un video amb la gent del poble, alguna cosa que ens identifiqués. Em va dir que fos una cançó animada i divertida, de l’estil de “Pica de mans” (del meu disc L’arbre amb fruits, 2010), així que vaig escriure “Ets Alella”.

Vam presentar la cançó, tocant-la en directe a la plaça del poble el 12 de setembre de 2014, dins les festes de la Verema; es va gravar el video -realitzat per l’Abel Folk i Joan Riedweg- el 13 de desembre amb moltíssima gent del poble, com podreu veure; i finalment es va presentar el 14 de març de 2015. Tot el procés ha estat una experiència molt bonica i gratificant!

Aquí el teniu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>