Divins Cantautors

El primer dijous de cada mes, ja fa gairebé dos anys que ens trobem tot un grup d’amics i cantautors al Vins i Divins, un bar de la carretera d’El Masnou, per celebrar el “Divins Cantautors”. El local acostuma a omplir-se i cadascú va sortint a cantar les seves cançons i també més cap al final de la nit, versions.

Aquí us deixo aquesta que he penjat a la meva pàgina de facebook, cantant Everly Brothers amb el meu amic i gran músic Alfredo Martínez:

https://www.facebook.com/video.php?v=10152874280829370&pnref=story

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>